MediaWiki:Titleblacklist-forbidden-new-account

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
px=30 Krijimi i kësaj llogarie është i ndaluar.

Emri i përdoruesit "$2" ndalohet nga lista e zezë e titujve.

Nëse mendoni se ka ndodhur një gabim dhe filtrimi automatik ka keqfunksionuar me redaktimin tuaj, ju lutemi, diskutoni te Zyra e Ankesave. Sigurohuni të vendosni tekstin që përmbante redaktimi juaj apo veprimin që bëtë dhe mesazhin që morët.


If you do not understand Albanian, please ask for assistance here.