MediaWiki:Titleprotected

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

px=30 Ky titull është mbrojtur nga $1 dhe nuk mund të krijohet. Arsyeja e dhënë është $2. Nëse mendoni se faqja duhet krijuar, ju lutemi, diskutoni te Zyra e Ankesave.