Mehmet Shehu

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
Tools-hammer.svg Ky artikull duhet të përmirësohet sipas standardeve të përshkruara te Ndihmë:Çfarë është një artikull?


Mehmet Shehu (10 janar 1913 - 18 dhjetor 1981) Kryeministër i Republikës Popullore të Shqipërisë.

Citatet[redakto]

  • “Shteti është i fortë e i qëndrueshëm, vetëm atëhere kur të ketë një ushtri të fortë, të përgatitur mirë, në gatishmëri të lartë, e garante të sigurtë për ruajtjen e pushtetit dhe shtetit”.