Nasi Lera

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

Nasi Lera (20 shtator 1944 - ) është shkrimtar bashkëkohor dhe përkthyes shqiptar.

Thënie[Redakto]

  • Nuk ka qytet që të mos ketë diçka të veçantë, të bukur, tërheqëse.[1]
  • Duaje emrin tënd.[2]

Thënie për të[Redakto]

Thënie të atribuara gabimisht[Redakto]

Referime[Redakto]

  1. ^ Nasi Lera, Duaje emrin tënd, Shtëpia botuese "Mësonjëtorja e Parë", Tiranë, 1999, faqe. 84.
  2. ^ Po aty, faqe 65.

Shiko edhe[Redakto]

Lidhje të jashtme[Redakto]

:Wikipedia
Wikipedia ka një artikull në lidhje me: