Nikolo Makiaveli

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
Tools-hammer.svg Ky artikull duhet të përmirësohet sipas standardeve të përshkruara te Ndihmë:Çfarë është një artikull?


Nikolo Makiaveli

Nikolo Makiaveli (3 maj 146921 qershor 1527) Muzikant, politikan, poet dhe filozof italianë i rilindjes

Citate[redakto]

  • "Ku është njeriu, aty dyshohet më tepër".
  • "Të qeverisësh do të thotë të bësh të besojnë". ("Princi")
  • "Qëllimi justifikon mjetin".