Jump to content

Për ca dollarë më shumë

Nga Wikiquote
Ky artikull nuk përmban asnjë referim. Për pasojë, besueshmëria në të lë për të dëshiruar. Ndihmoni të shtojmë burime sipas udhëzimeve të përshkruara te Ndihmë:Referimi.Për Disa Dollarë Më Shumë, është film amerikan i vitit 1965, i zhvilluar në gjuhën italiane me Clint Eastwood, Lee Van Cleef dhe Gian Maria Volontè në rolet kryesore. Ngjarja në film zhvillohet fill pas ngjarjes te Për një grusht dollarë.

Burri pa emër rikthehet.

Dialogët[Redakto]

[Pasi humbet një dorë në poker]

Red: Nuk e dëgjova çfarë ishte basti.
Manco: Jeta jote.

Slloganet[Redakto]

  • Burri pa emër rikthehet.

Thënie për të[Redakto]

Thënie të atribuara gabimisht[Redakto]

Referime[Redakto]

Shiko edhe[Redakto]