Përdoruesi:Ajshee

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

femijeria ime nisi ne diten e pare kur hapa syte dhe isha prane personave qe me donin,prane familjen sime.Familja esht nje mur tek i cili edhe po te mbeshtet asnjeher sdo rrezohet mbi ty pavaresisht gjithqkaje.Qe ne moshe te re jeta me tregoi anen e keqe te kesaj bote por familja me perkrahi ne qdo hap te jetes..Hapi pare,fjala pare,perqafimi i pare,buqezeshja e pare,kur qava per here te pare dhe qdo gje qe ndodhi mbrenda nje kohe ne te cilen tani mbetet vetem nje kujtim,nje kujtim i cili do me beje te qesh edhe ne qastet me te keqija