Përdoruesi:Berishasinan

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

Janë zgjedhjet tona më tepër se aftësitë tona, ato që tregojnë se kush jemi në të vërtetë.

J.K. Rowling


Tungjatjeta!

Jam Sinani dhe kjo është faqja ime e përdoruesit. Merrem me standardizimin e artikujve. Krijoj artikuj të rinj dhe shtoj informacione nëpër artikuj ekzistues. Ndihuni të lirë të kontaktoni me mua, në faqen time të diskutimit.