Përdoruesi diskutim:Besara1

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search


Wiki 2.png

Përshëndetje, Besara1!
Anëtarët e Wikicitate të urojnë mirëseardhjen.

Besara1, kjo është faqja juaj personale, ndërsa këtu ke faqen e diskutimeve. Mirë do të ishte plotësimi i faqes personale me disa informacione për veten dhe qëllimin tënd në Wikicitate, nëse ke një të tillë.

Për tu futur më lehtë në rrjedhat e citateve dhe për të rritur frytin e punës tënde, të keshillojmë të shkosh te Portali i Komunitetit.

Mos harro që anëtarët e Wikicitate janë punëtorë vullnetarë dhe ndihmojnë me gjithë dëshirë kështu që, mos ngurro të shtrosh pyetje.

Puna e mbarë!


Medalje[redakto]

New Barnstar.png Medalje
Për punën e mirë që po bën në Wikicitate. Vazhdo kështu!