Phil Barker

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

Phil Barker (5 nëntor 1932 - ) është një nga figurat kryesore në zhvillimin e lojërave moderne luftarake të tavolinës dhe është bashkëthemelues i Grupit të Kërkimeve të Lojërave Luftarake.

Thënie[redakto]

  • Vetëbesimi i lartë i kualitetit luftarakë të tyre i shpije shpejtë në gjendje të ngushtë, nga e cila vetëm trimëria e tyre mund t'i nxjerrë.
Për ushtarët ilirë

Thënie për të[redakto]

Thënie të atribuara gabimisht[redakto]

Referenca[redakto]

Shiko edhe[redakto]

Lidhje të jashtme[redakto]