Piratët e Karaibeve: Në fund të botës

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
Ky artikull nuk përmban asnjë referim. Për pasojë, besueshmëria në të lë për të dëshiruar. Ndihmoni të shtojmë burime sipas udhëzimeve të përshkruara te Ndihmë:Referimi.


Piratët e Karaibeve: Në fund të botës është film amerikan i zhanrit fantazi i vitit 2007 nga regjisori Gore Verbinski dhe skenaristë Ted Elliott, Terry Rossio.

Jack Sparrow[Redakto]

  • Ne duhet të luftojmë, për të ikur.
  • Mos lëvizni! Me ka rënë truri.
  • Zotërinjë, po i laj duar nga kjo çudi.
  • Nuk e kam fytyrën e tantulës.

Elizabeth Swann[Redakto]

  • Është shumë vonë për të fituar faljen time.

Dialogët[Redakto]

Kapiten Vallenueva: [për Barbossa-n] Vrite.
Captain Jocard: Preja gjuhën
Jack Sparrow: Vrite, preja gjuhën dhe vritja gjuhën... dhe ndoshta do ta shkurtojë mjekrrën e tij të shthurrur.
Davy Jones: Frikësohesh nga vdekja
Jack Sparrow: Nuk e ke idenë.
Guvernatori Swann: Elizabeth, a je e vdekur?
Elizabeth Swann: Jo!
Guvernatori Swann: Unë, mendoj se jam.

Slloganet[Redakto]

Thënie për të[Redakto]

Thënie të atribuara gabimisht[Redakto]

Referimet[Redakto]

Shiko edhe[Redakto]

Lidhje të jashtme[Redakto]