Qamili i Vogël

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

Qamili i Vogël - Muhaxhiri (1923 - 1992) ishte këngëtar i muzikës popullore qytetare të kënduar në Gjakovë. I frymëzuar që nga rinia me muzikën tiranase, ai u kthye në Kosovë dhe themeloi së bashku me Ymer Rizën Shoqërinë Kulturo-Artistike (SHKA).

Thënie[redakto]

  • Nëse këndonë për fytyrë, s´ke për të pasur para. Nëse këndonë për para, s´ke për të pasur fytyrë.

Thënie për të[redakto]

Thënie të atribuara gabimisht[redakto]

Referenca[redakto]

Shiko edhe[redakto]

Lidhje të jashtme[redakto]


:Wikipedia
Wikipedia ka një artikull në lidhje me: