Jump to content

Rexhep Taip Erdoan

Nga Wikiquote
Rexhep Taip Erdoan (2010)

Rexhep Taip Erdoan (26 shkurt 1954) është politikan turk, kryetari i Partisë së Drejtësisë dhe Zhvillimit dhe presidenti i sapo zgjedhur i Republikës së Turqisë.

Thënie[Redakto]

  • Shqipëria është partnere dhe mike e afërt e Turqisë në Ballkan. Gëzimin e popullit shqiptar ne e shohim si gëzimin tonë, ndërsa edhe pikëllimin e tij si pikëllimin tonë[1]