Sali Berisha

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
uptight

Sali Berisha (15 tetor 1944 - ) është një kardiolog dhe politikan shqiptar, figurë e shquar e Partisë Demokratike, që shërbeu si presidenti i dytë i Shqipërisë në vitet 1992 - 1997, dhe presidenti i parë i zgjedhur nga një parlament i dalë nga zgjedhjet e lira demokratike pas rënies së regjimit komunist. Berisha qe gjithashtu kryeministër i Shqipërisë nga viti 2005 deri më vitin 2013.

Thënie[redakto]

  • Nëse shkalla e mashtrimit është e lartë ne nuk do t'i pranojmë rezultatet e zgjedhjeve.
  • Shqipëria po ndryshon!

Thënie për të[redakto]

Thënie të atribuara gabimisht[redakto]

Referenca[redakto]

Shiko edhe[redakto]

Lidhje të jashtme[redakto]

:Wikipedia
Wikipedia ka një artikull në lidhje me: