Samuel Johnson

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
Tools-hammer.svg Ky artikull duhet të përmirësohet sipas standardeve të përshkruara te Ndihmë:Çfarë është një artikull?


Samuel Johnson
(1709 - 1784)

Citate[redakto]

  • Nuk mund të ketë miqësi pa besim dhe nuk ka besim pa integritet.