Shauni i të Vdekurve

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
Shaun of the dead logo.png

Shauni i të Vdekurve është një film horror komedi me regji të Edgar Wright. Filmi i shkruar nga Edgar Wright dhe Simon Pegg tregon historinë e një londinezi të jo shumë të shkathët që gjendet në mes të një apokalipsi zombish.

Një komedi romantike. Me mumje.

Dialogë[Redakto]

  • Je bërë me bojë.

Sllogane[Redakto]

  • Një komedi romantike. Me mumje.

Thënie për të[Redakto]

Thënie të atribuara gabimisht[Redakto]

Referimet[Redakto]

Shiko edhe[Redakto]

Lidhje të jashtme[Redakto]