Jump to content

Sinbad:Legjenda e Shtatë Detrave

Nga Wikiquote
Ky artikull nuk përmban asnjë referim. Për pasojë, besueshmëria në të lë për të dëshiruar. Ndihmoni të shtojmë burime sipas udhëzimeve të përshkruara te Ndihmë:Referimi.


Sinbad:Legjenda e Shtatë Detrave tregon historinë e një pirati me emrin Sinbad i cili udhëton detrave për të gjetur Librin e Paqes të humbur nga Erisa në mënyrë që të shpëtojë mikun e tij të fëmijërisë, Princ Proteusin, nga pranimi i denimit me vdekje të Sinbadit. Filmi është shkruar nga John Logan dhe ka për regjisorë Patrick Gilmore dhe Tim Johnson.

Sinbad[Redakto]

  • Kush është i keqi? Sinbad dreqi!

Dialogjet[Redakto]

Slloganet[Redakto]

Thënie për të[Redakto]

Thënie të atribuara gabimisht[Redakto]

Referime[Redakto]

Shiko edhe[Redakto]