Skeda:Joseph Joubert.jpg

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

Joseph_Joubert.jpg(150 × 200 pixela, madhësia e skedës: 4 KB, tipi MIME: image/jpeg)

Kjo skedë është nga Wikimedia Commons dhe mund të përdoret nga projektet e tjera. Përshkrimi në faqen përshkruese të skedës është treguar më poshtë.

Përmbledhje

A portrait of the French writer Joseph Joubert (1754-1824)

Licencimi:

Public domain

This work is in the public domain in its country of origin and other countries and areas where the copyright term is the author's life plus 70 years or less.


Dialog-warning.svg You must also include a United States public domain tag to indicate why this work is in the public domain in the United States. Note that a few countries have copyright terms longer than 70 years: Mexico has 100 years, Jamaica has 95 years, Colombia has 80 years, and Guatemala and Samoa have 75 years. This image may not be in the public domain in these countries, which moreover do not implement the rule of the shorter term. Côte d'Ivoire has a general copyright term of 99 years and Honduras has 75 years, but they do implement the rule of the shorter term. Copyright may extend on works created by French who died for France in World War II (more information), Russians who served in the Eastern Front of World War II (known as the Great Patriotic War in Russia) and posthumously rehabilitated victims of Soviet repressions (more information).

Historiku i dosjes

Shtypni një datë/kohë për ta parë skedën ashtu si dukej në atë kohë.

Data/OraThumbnailDimensionetPërdoruesiKoment
e tanishme7 nëntor 2005 03:11Thumbnail për versionin duke filluar nga 7 nëntor 2005 03:11150 × 200 (4 KB)K.C. Tang~commonswiki

Përdorimi global i skedës

Wiki-t e tjerë në vijim e përdorin këtë skedë: