Skender Skenderi

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

Skender H. Skenderi është fizikan shqiptar, autor i mbi 125 librave.

Thënie[Redakto]

  • Një njeri që nuk i njeh shkencat natyrore (fizikën, kiminë, matematikën) e kalon jetën si një turist i cili kalon përmes Muzeut të Luvrit por që fatkeqësisht është i shurdhër dhe i verbër.

Thënie për të[Redakto]

Thënie të atribuara gabimisht[Redakto]

Referime[Redakto]

Shiko edhe[Redakto]

Lidhje të jashtme[Redakto]

:Wikipedia
Wikipedia ka një artikull në lidhje me: