Menaxhimin e grupet globale

Jump to navigation Jump to search

This is a list of all global user groups configured on this wiki farm, with their associated user access rights and wikisets. Users with the permissions may delete a group by removing all rights from it.

GroupRights
Abuse filter helpers
(management | list of members)
This group is active on all wikis.
 • Shiko log abuzimin (abusefilter-log)
 • Shiko log detajuar abuzimet (abusefilter-log-detail)
 • View log entries of abuse filters marked as private (abusefilter-log-private)
 • abuzim filtra Modifiko (abusefilter-view)
 • abuzim filtra Shiko shënuar si private (abusefilter-view-private)
 • View the spam block list log (spamblacklistlog)
Abuse filter maintainers
(management | list of members)
This group is active on all wikis.
 • Shiko log abuzimin (abusefilter-log)
 • Shiko log detajuar abuzimet (abusefilter-log-detail)
 • View log entries of abuse filters marked as private (abusefilter-log-private)
 • Krijoni ose ndryshoni filtra abuzimesh (abusefilter-modify)
 • Create or modify global abuse filters (abusefilter-modify-global)
 • abuzim filtra Modifiko me veprimet e kufizuar (abusefilter-modify-restricted)
 • abuzim filtra Modifiko (abusefilter-view)
 • abuzim filtra Shiko shënuar si private (abusefilter-view-private)
 • Enable two-factor authentication (oathauth-enable)
API high limit requestors
(management | list of members)
This group is active on all wikis.
 • Vendosni kufijtë më të lartë në pyetjet API (apihighlimits)
CAPTCHA exemptions
(management | list of members)
This group is active on all wikis.
 • Kryen veprime CAPTCHA-triggering pa pasur nevojë të shkojë nëpërmjet CAPTCHA (skipcaptcha)
Themeluesit
(management | list of members)
This group is active on all wikis.
 • Shiko log abuzimin (abusefilter-log)
 • Shiko log detajuar abuzimet (abusefilter-log-detail)
 • View log entries of abuse filters marked as private (abusefilter-log-private)
 • abuzim filtra Modifiko (abusefilter-view)
 • abuzim filtra Shiko shënuar si private (abusefilter-view-private)
 • Vendosni kufijtë më të lartë në pyetjet API (apihighlimits)
 • A e vet redaktimet e shënuar automatikisht patrulluar (autopatrol)
 • Kërko faqe të grisura (browsearchive)
 • Bashkoni llogarit (centralauth-merge)
 • Hap llogari të re (createaccount)
 • Shiko shënimet e grisura të historikut, pa tekstet e tyre të shoqëruara (deletedhistory)
 • Shiko tekstin dhe ndryshimet e grisura ndërmjet versioneve të grisura (deletedtext)
 • Redakto faqet (edit)
 • Anashkaloni bllokimet globale (globalblock-exempt)
 • Importo faqe nga wiki tjera (import)
 • Importo faqet nga një ngarkim skede (importupload)
 • Anashkalo bllokimet e IP-ve, auto-bllokimet dhe linjën e bllokimeve (ipblock-exempt)
 • Shëno redaktimet si të vogla (minoredit)
 • Lëviz faqet (move)
 • View private OAuth data (mwoauthviewprivate)
 • Mos u prek nga kufizimet e vlerësimit (noratelimit)
 • Enable two-factor authentication (oathauth-enable)
 • Të spastrojë fshehtinën e një faqeje (purge)
 • Lexo faqet (read)
 • Rikthen shpejt redaktimet e pedaktuesit të fundit (rollback)
 • Dërgo e-mail tek përdoruesit e tjerë (sendemail)
 • View the spam block list log (spamblacklistlog)
 • Mos krijo zhvendosje nga emri i vjetër kur lëvizë një faqe (suppressredirect)
 • View disallowed title list log (titleblacklistlog)
 • Anashkaloni bllokimet e nyjeve dalëse tor. (torunblocked)
 • Shiko listën e faqeve të pa vëzhguara (unwatchedpages)
 • Ngarko skedarë (upload)
 • View files and pages in the Skeda and Skeda diskutim namespaces that are deleted (viewdeletedfile)
 • Shiko të dhënat tuaja private (p.sh. adresa e email-it, emri i vërtetë) (viewmyprivateinfo)
 • Shfaq listën time mbikqyrëse (viewmywatchlist)
Robotet global
(management | list of members)
Set of wikis where this group is active: Global bot wikis
 • Vendosni kufijtë më të lartë në pyetjet API (apihighlimits)
 • Të mos afektohesh nga limitimet e bazuara në IP (autoconfirmed)
 • A e vet redaktimet e shënuar automatikisht patrulluar (autopatrol)
 • Have one's own edits automatically marked as "checked" (autoreview)
 • Trajtohu si një proces automatik (bot)
 • Redakto faqet e mbrojtura, si "Lejohet vetëm për përdoruesit me llogari" (editsemiprotected)
 • Nuk kanë redaktimet e vogla për faqet e diskutimit të shkaktuar mesazhe të reja e shpejtë (nominornewtalk)
 • Mos u prek nga kufizimet e vlerësimit (noratelimit)
 • Kryen veprime CAPTCHA-triggering pa pasur nevojë të shkojë nëpërmjet CAPTCHA (skipcaptcha)
 • Mos krijo zhvendosje nga emri i vjetër kur lëvizë një faqe (suppressredirect)
 • Përdorim i API-t për shkrimie (writeapi)
Global deleters
(management | list of members)
This group is active on all wikis.
 • Kërko faqe të grisura (browsearchive)
 • Gris faqet (delete)
 • Shiko shënimet e grisura të historikut, pa tekstet e tyre të shoqëruara (deletedhistory)
 • Shiko tekstin dhe ndryshimet e grisura ndërmjet versioneve të grisura (deletedtext)
 • Rikthe faqen (undelete)
Global Flow creators
(management | list of members)
This group is active on all wikis.
 • A e vet redaktimet e shënuar automatikisht patrulluar (autopatrol)
 • Create Structured Discussions boards in any location (flow-create-board)
 • Lëviz faqet (move)
 • Lëviz burimin e faqes së përdoruesit (move-rootuserpages)
 • Lëviz faqet me nënfaqet e tyre (move-subpages)
Global interface editors
(management | list of members)
This group is active on all wikis.
 • Të mos afektohesh nga limitimet e bazuara në IP (autoconfirmed)
 • Redakto faqet (edit)
 • Edit pages protected as "Allow only autopatrollers" (editautopatrolprotected)
 • Edit pages protected as "Allow only autoreviewers" (editautoreviewprotected)
 • Redakto modelin e përmbajtjes së një faqeje (editcontentmodel)
 • Edit pages protected as "Allow only editors" (editeditorprotected)
 • Edit pages protected as "Allow only autopatrollers" (editextendedsemiprotected)
 • Ndrysho parapamjen e përdoruesit (editinterface)
 • Redakto faqet e mbrojtura si "Lejohet vetëm për administratorët" (editprotected)
 • Redakto faqet e mbrojtura, si "Lejohet vetëm për përdoruesit me llogari" (editsemiprotected)
 • Edit sitewide CSS (editsitecss)
 • Edit sitewide JavaScript (editsitejs)
 • Edit sitewide JSON (editsitejson)
 • Edit pages protected as "Allow only trusted users" (edittrustedprotected)
 • Redakto skedat CSS të përdoruesve tjerë (editusercss)
 • Redakto skedat JS të përdoruesve tjerë (edituserjs)
 • Edit restricted pages (extendedconfirmed)
 • Enable two-factor authentication (oathauth-enable)
 • Ndrysho nivelin mbrojtës dhe redakto faqet e mbrojtura (protect)
 • Mos krijo zhvendosje nga emri i vjetër kur lëvizë një faqe (suppressredirect)
 • Override the disallowed titles or usernames list (tboverride)
 • Edit protected templates (templateeditor)
Global IP block exemptions
(management | list of members)
This group is active on all wikis.
 • Anashkaloni bllokimet globale (globalblock-exempt)
 • Anashkaloni bllokimet e nyjeve dalëse tor. (torunblocked)
Rikthejuës globale
(management | list of members)
This group is active on all wikis.
 • Shiko log detajuar abuzimet (abusefilter-log-detail)
 • Të mos afektohesh nga limitimet e bazuara në IP (autoconfirmed)
 • A e vet redaktimet e shënuar automatikisht patrulluar (autopatrol)
 • Auto-review on rollback (autoreviewrestore)
 • Redakto faqet e mbrojtura, si "Lejohet vetëm për përdoruesit me llogari" (editsemiprotected)
 • Shëno rikthimet si redaktime robotësh (markbotedits)
 • Lëviz faqet (move)
 • Move pages with stable versions (movestable)
 • Mos u prek nga kufizimet e vlerësimit (noratelimit)
 • Shiko shënimet patrulluese tek ndryshimet e fundit (patrolmarks)
 • Rikthen shpejt redaktimet e pedaktuesit të fundit (rollback)
 • Kryen veprime CAPTCHA-triggering pa pasur nevojë të shkojë nëpërmjet CAPTCHA (skipcaptcha)
 • Mos krijo zhvendosje nga emri i vjetër kur lëvizë një faqe (suppressredirect)
Administratori global
(management | list of members)
Set of wikis where this group is active: Opted-out of global sysop wikis
 • Shiko log detajuar abuzimet (abusefilter-log-detail)
 • Krijoni ose ndryshoni filtra abuzimesh (abusefilter-modify)
 • Vendosni kufijtë më të lartë në pyetjet API (apihighlimits)
 • Të mos afektohesh nga limitimet e bazuara në IP (autoconfirmed)
 • A e vet redaktimet e shënuar automatikisht patrulluar (autopatrol)
 • Auto-review on rollback (autoreviewrestore)
 • Blloko përdoruesit tjerë nga editimi (block)
 • Blloko përdoruesin që të mos dërgojë postë elektronike (blockemail)
 • Kërko faqe të grisura (browsearchive)
 • Gris faqet (delete)
 • Shiko shënimet e grisura të historikut, pa tekstet e tyre të shoqëruara (deletedhistory)
 • Shiko tekstin dhe ndryshimet e grisura ndërmjet versioneve të grisura (deletedtext)
 • Fshij dhe mos i fshij shënimet në regjistrat e veçantë (deletelogentry)
 • Grisi dhe riktheji revizionet specifike të faqeve (deleterevision)
 • Edit pages protected as "Allow only autopatrollers" (editautopatrolprotected)
 • Redakto modelin e përmbajtjes së një faqeje (editcontentmodel)
 • Ndrysho parapamjen e përdoruesit (editinterface)
 • Redakto faqet e mbrojtura si "Lejohet vetëm për administratorët" (editprotected)
 • Redakto faqet e mbrojtura, si "Lejohet vetëm për përdoruesit me llogari" (editsemiprotected)
 • Edit sitewide CSS (editsitecss)
 • Edit sitewide JavaScript (editsitejs)
 • Edit sitewide JSON (editsitejson)
 • Redakto skedat CSS të përdoruesve tjerë (editusercss)
 • Redakto skedat JS të përdoruesve tjerë (edituserjs)
 • Redakto skedat JSON të përdoruesve tjerë (edituserjson)
 • Delete Structured Discussions topics and posts (flow-delete)
 • Edit Structured Discussions posts by other users (flow-edit-post)
 • Hide Structured Discussions topics and posts (flow-hide)
 • Importo faqe nga wiki tjera (import)
 • Anashkalo bllokimet e IP-ve, auto-bllokimet dhe linjën e bllokimeve (ipblock-exempt)
 • Shëno rikthimet si redaktime robotësh (markbotedits)
 • Bashko historinë e faqeve (mergehistory)
 • Lëviz faqet (move)
 • Lëviz faqet kategori (move-categorypages)
 • Lëviz burimin e faqes së përdoruesit (move-rootuserpages)
 • Lëviz faqet me nënfaqet e tyre (move-subpages)
 • Lëviz skedarët (movefile)
 • Move pages with stable versions (movestable)
 • Mos u prek nga kufizimet e vlerësimit (noratelimit)
 • Mass delete pages (nuke)
 • Enable two-factor authentication (oathauth-enable)
 • Refuzoni kontrollet për emra të rremë (override-antispoof)
 • Shëno redaktimin e tjerëve si të patrulluar (patrol)
 • Ndrysho nivelin mbrojtës dhe redakto faqet e mbrojtura (protect)
 • Ringarko skedën ekzistuese (reupload)
 • Ringarko skedën ekzistuese të ngarkuar vetë (reupload-own)
 • Mos pranoni skeda në media magazinën e përbashkët në nivel lokal (reupload-shared)
 • Rikthen shpejt redaktimet e pedaktuesit të fundit (rollback)
 • Kryen veprime CAPTCHA-triggering pa pasur nevojë të shkojë nëpërmjet CAPTCHA (skipcaptcha)
 • View the spam block list log (spamblacklistlog)
 • Mos krijo zhvendosje nga emri i vjetër kur lëvizë një faqe (suppressredirect)
 • Override the disallowed titles or usernames list (tboverride)
 • Edit protected templates (templateeditor)
 • View disallowed title list log (titleblacklistlog)
 • Rikthe faqen (undelete)
 • Shiko listën e faqeve të pa vëzhguara (unwatchedpages)
 • Ngarko skedarë (upload)
New wikis importers
(management | list of members)
(not enabled on this wiki)
Set of wikis where this group is active: All existing wikis
 • Të mos afektohesh nga limitimet e bazuara në IP (autoconfirmed)
 • Gris faqet (delete)
 • Shiko shënimet e grisura të historikut, pa tekstet e tyre të shoqëruara (deletedhistory)
 • Shiko tekstin dhe ndryshimet e grisura ndërmjet versioneve të grisura (deletedtext)
 • Ndrysho parapamjen e përdoruesit (editinterface)
 • Redakto faqet e mbrojtura si "Lejohet vetëm për administratorët" (editprotected)
 • Redakto faqet e mbrojtura, si "Lejohet vetëm për përdoruesit me llogari" (editsemiprotected)
 • Edit sitewide CSS (editsitecss)
 • Edit sitewide JavaScript (editsitejs)
 • Edit sitewide JSON (editsitejson)
 • Importo faqe nga wiki tjera (import)
 • Importo faqet nga një ngarkim skede (importupload)
 • Lëviz faqet (move)
 • Lëviz faqet me nënfaqet e tyre (move-subpages)
 • Mos u prek nga kufizimet e vlerësimit (noratelimit)
 • Enable two-factor authentication (oathauth-enable)
 • Ndrysho nivelin mbrojtës dhe redakto faqet e mbrojtura (protect)
 • Kryen veprime CAPTCHA-triggering pa pasur nevojë të shkojë nëpërmjet CAPTCHA (skipcaptcha)
 • Mos krijo zhvendosje nga emri i vjetër kur lëvizë një faqe (suppressredirect)
 • Override the disallowed titles or usernames list (tboverride)
 • Rikthe faqen (undelete)
Two-factor authentication testers
(management | list of members)
This group is active on all wikis.
 • Enable two-factor authentication (oathauth-enable)
Ombuds
(management | list of members)
This group is active on all wikis.
 • Shiko log detajuar abuzimet (abusefilter-hidden-log)
 • Shiko log abuzimin (abusefilter-log)
 • Shiko log detajuar abuzimet (abusefilter-log-detail)
 • View log entries of abuse filters marked as private (abusefilter-log-private)
 • Shiko të dhënave private në log abuzimin (abusefilter-privatedetails)
 • View the AbuseFilter private details access log (abusefilter-privatedetails-log)
 • abuzim filtra Modifiko (abusefilter-view)
 • abuzim filtra Shiko shënuar si private (abusefilter-view-private)
 • Kërko faqe të grisura (browsearchive)
 • Check users' IP addresses and other information (checkuser)
 • View the checkuser log (checkuser-log)
 • Shiko shënimet e grisura të historikut, pa tekstet e tyre të shoqëruara (deletedhistory)
 • Shiko tekstin dhe ndryshimet e grisura ndërmjet versioneve të grisura (deletedtext)
 • View a log of who has accessed IP information (ipinfo-view-log)
 • Enable two-factor authentication (oathauth-enable)
 • Shiko hyrjet private (suppressionlog)
 • Shiko versionet e fshehura nga të gjithë përdoruesit (viewsuppressed)
Recursive export
(management | list of members)
This group is active on all wikis.
 • Eksoprto faqet duke përfshirë e lidhura deri në një thellësi prej 5 (override-export-depth)
Stafi
(management | list of members)
This group is active on all wikis.
 • Shiko log detajuar abuzimet (abusefilter-hidden-log)
 • Hide hyra në log abuzimin (abusefilter-hide-log)
 • Shiko log abuzimin (abusefilter-log)
 • Shiko log detajuar abuzimet (abusefilter-log-detail)
 • View log entries of abuse filters marked as private (abusefilter-log-private)
 • Krijoni ose ndryshoni filtra abuzimesh (abusefilter-modify)
 • Create or modify global abuse filters (abusefilter-modify-global)
 • abuzim filtra Modifiko me veprimet e kufizuar (abusefilter-modify-restricted)
 • Shiko të dhënave private në log abuzimin (abusefilter-privatedetails)
 • View the AbuseFilter private details access log (abusefilter-privatedetails-log)
 • Rikthehet të gjitha ndryshimet nga një abuzim të dhënë filtër (abusefilter-revert)
 • abuzim filtra Modifiko (abusefilter-view)
 • abuzim filtra Shiko shënuar si private (abusefilter-view-private)
 • Vendosni kufijtë më të lartë në pyetjet API (apihighlimits)
 • Të mos afektohesh nga limitimet e bazuara në IP (autoconfirmed)
 • A e vet redaktimet e shënuar automatikisht patrulluar (autopatrol)
 • Gris faqet me histori të gjata (bigdelete)
 • Blloko përdoruesit tjerë nga editimi (block)
 • Blloko përdoruesin që të mos dërgojë postë elektronike (blockemail)
 • Kërko faqe të grisura (browsearchive)
 • Bashkoni llogarit (centralauth-merge)
 • Anuloni bashkimin e llogarinë globale (centralauth-unmerge)
 • Menaxhoni mesazhet qendrore (centralnotice-admin)
 • Check users' IP addresses and other information (checkuser)
 • View the checkuser log (checkuser-log)
 • Gris faqet (delete)
 • Shiko shënimet e grisura të historikut, pa tekstet e tyre të shoqëruara (deletedhistory)
 • Shiko tekstin dhe ndryshimet e grisura ndërmjet versioneve të grisura (deletedtext)
 • Fshij dhe mos i fshij shënimet në regjistrat e veçantë (deletelogentry)
 • Grisi dhe riktheji revizionet specifike të faqeve (deleterevision)
 • Redakto faqet (edit)
 • Redakto modelin e përmbajtjes së një faqeje (editcontentmodel)
 • Ndrysho parapamjen e përdoruesit (editinterface)
 • Redakto faqet e mbrojtura si "Lejohet vetëm për administratorët" (editprotected)
 • Redakto faqet e mbrojtura, si "Lejohet vetëm për përdoruesit me llogari" (editsemiprotected)
 • Edit sitewide CSS (editsitecss)
 • Edit sitewide JavaScript (editsitejs)
 • Edit sitewide JSON (editsitejson)
 • Redakto skedat CSS të përdoruesve tjerë (editusercss)
 • Redakto skedat JS të përdoruesve tjerë (edituserjs)
 • Redakto skedat JSON të përdoruesve tjerë (edituserjson)
 • Edit restricted pages (extendedconfirmed)
 • Create Structured Discussions boards in any location (flow-create-board)
 • Delete Structured Discussions topics and posts (flow-delete)
 • Edit Structured Discussions posts by other users (flow-edit-post)
 • Hide Structured Discussions topics and posts (flow-hide)
 • Suppress Structured Discussions topics and posts (flow-suppress)
 • Edit gadget definitions (gadgets-definition-edit)
 • Edit gadget JavaScript and CSS pages (gadgets-edit)
 • Anashkaloni bllokimet globale (globalblock-exempt)
 • Çaktivizoni bllokimet globale në nivel lokal (globalblock-whitelist)
 • Blloko përdorues, duke fshehur nga publiku (hideuser)
 • Importo faqe nga wiki tjera (import)
 • Importo faqet nga një ngarkim skede (importupload)
 • Anashkalo bllokimet e IP-ve, auto-bllokimet dhe linjën e bllokimeve (ipblock-exempt)
 • Retrieve information about IP addresses attached to revisions or log entries (ipinfo)
 • Access a full view of the IP information attached to revisions or log entries (ipinfo-view-full)
 • View a log of who has accessed IP information (ipinfo-view-log)
 • Lëviz faqet (move)
 • Lëviz burimin e faqes së përdoruesit (move-rootuserpages)
 • Lëviz faqet me nënfaqet e tyre (move-subpages)
 • Lëviz skedarët (movefile)
 • Move pages with stable versions (movestable)
 • Manage OAuth consumers (mwoauthmanageconsumer)
 • Manage OAuth grants (mwoauthmanagemygrants)
 • Propose new OAuth consumers (mwoauthproposeconsumer)
 • Suppress OAuth consumers (mwoauthsuppress)
 • Update OAuth consumers you control (mwoauthupdateownconsumer)
 • View private OAuth data (mwoauthviewprivate)
 • View suppressed OAuth consumers (mwoauthviewsuppressed)
 • Mos u prek nga kufizimet e vlerësimit (noratelimit)
 • Mass delete pages (nuke)
 • Disable two-factor authentication for a user (oathauth-disable-for-user)
 • Enable two-factor authentication (oathauth-enable)
 • Refuzoni kontrollet për emra të rremë (override-antispoof)
 • Shiko shënimet patrulluese tek ndryshimet e fundit (patrolmarks)
 • Ndrysho nivelin mbrojtës dhe redakto faqet e mbrojtura (protect)
 • Të spastrojë fshehtinën e një faqeje (purge)
 • Ringarko skedën ekzistuese (reupload)
 • Mos pranoni skeda në media magazinën e përbashkët në nivel lokal (reupload-shared)
 • Mark revisions as being "checked" (review)
 • Rikthen shpejt redaktimet e pedaktuesit të fundit (rollback)
 • Dërgo e-mail tek përdoruesit e tjerë (sendemail)
 • Set user's mentor (setmentor)
 • Kryen veprime CAPTCHA-triggering pa pasur nevojë të shkojë nëpërmjet CAPTCHA (skipcaptcha)
 • Configure how the stable version is selected and displayed (stablesettings)
 • Shiko hyrjet private (suppressionlog)
 • Mos krijo zhvendosje nga emri i vjetër kur lëvizë një faqe (suppressredirect)
 • Shiko, fshih dhe çfshih versionit specifike të faqeve nga cilido përdorues (suppressrevision)
 • Override the disallowed titles or usernames list (tboverride)
 • Override the disallowed usernames list (tboverride-account)
 • Edit protected templates (templateeditor)
 • Reset failed or transcoded videos so they are inserted into the job queue again (transcode-reset)
 • View information about the current transcode activity (transcode-status)
 • Zhblloko veten (unblockself)
 • Rikthe faqen (undelete)
 • Shiko listën e faqeve të pa vëzhguara (unwatchedpages)
 • Ngarko skedarë (upload)
 • Ngarko skedë nga ndonjë URL (upload_by_url)
Përgjegjës
(management | list of members)
This group is active on all wikis.
 • Shiko log detajuar abuzimet (abusefilter-hidden-log)
 • Shiko log abuzimin (abusefilter-log)
 • Shiko log detajuar abuzimet (abusefilter-log-detail)
 • View log entries of abuse filters marked as private (abusefilter-log-private)
 • Krijoni ose ndryshoni filtra abuzimesh (abusefilter-modify)
 • abuzim filtra Modifiko me veprimet e kufizuar (abusefilter-modify-restricted)
 • View the AbuseFilter private details access log (abusefilter-privatedetails-log)
 • Rikthehet të gjitha ndryshimet nga një abuzim të dhënë filtër (abusefilter-revert)
 • abuzim filtra Modifiko (abusefilter-view)
 • abuzim filtra Shiko shënuar si private (abusefilter-view-private)
 • Vendosni kufijtë më të lartë në pyetjet API (apihighlimits)
 • Të mos afektohesh nga limitimet e bazuara në IP (autoconfirmed)
 • A e vet redaktimet e shënuar automatikisht patrulluar (autopatrol)
 • Auto-review on rollback (autoreviewrestore)
 • Gris faqet me histori të gjata (bigdelete)
 • Blloko përdoruesit tjerë nga editimi (block)
 • Blloko përdoruesin që të mos dërgojë postë elektronike (blockemail)
 • Kërko faqe të grisura (browsearchive)
 • Forcibly create a local account for a global account (centralauth-createlocal)
 • Bashkoni llogarit (centralauth-merge)
 • Menaxhoni mesazhet qendrore (centralnotice-admin)
 • View the checkuser log (checkuser-log)
 • Hap llogari të re (createaccount)
 • Hap faqe (që nuk janë faqe diskutimi) (createpage)
 • Hap faqe diskutimi (createtalk)
 • Gris faqet (delete)
 • Fshij etiketat nga databaza (deletechangetags)
 • Shiko shënimet e grisura të historikut, pa tekstet e tyre të shoqëruara (deletedhistory)
 • Shiko tekstin dhe ndryshimet e grisura ndërmjet versioneve të grisura (deletedtext)
 • Fshij dhe mos i fshij shënimet në regjistrat e veçantë (deletelogentry)
 • Grisi dhe riktheji revizionet specifike të faqeve (deleterevision)
 • Redakto faqet (edit)
 • Edit pages protected as "Allow only autopatrollers" (editautopatrolprotected)
 • Edit pages protected as "Allow only autoreviewers" (editautoreviewprotected)
 • Redakto modelin e përmbajtjes së një faqeje (editcontentmodel)
 • Edit pages protected as "Allow only editors" (editeditorprotected)
 • Edit pages protected as "Allow only autopatrollers" (editextendedsemiprotected)
 • Ndrysho parapamjen e përdoruesit (editinterface)
 • Redakto parapëlqimet e tua (editmyoptions)
 • Redakto faqet e mbrojtura si "Lejohet vetëm për administratorët" (editprotected)
 • Redakto faqet e mbrojtura, si "Lejohet vetëm për përdoruesit me llogari" (editsemiprotected)
 • Edit sitewide CSS (editsitecss)
 • Edit sitewide JavaScript (editsitejs)
 • Edit sitewide JSON (editsitejson)
 • Edit pages protected as "Allow only trusted users" (edittrustedprotected)
 • Redakto skedat CSS të përdoruesve tjerë (editusercss)
 • Redakto skedat JS të përdoruesve tjerë (edituserjs)
 • Redakto skedat JSON të përdoruesve tjerë (edituserjson)
 • Edit restricted pages (extendedconfirmed)
 • Create Structured Discussions boards in any location (flow-create-board)
 • Delete Structured Discussions topics and posts (flow-delete)
 • Edit Structured Discussions posts by other users (flow-edit-post)
 • Hide Structured Discussions topics and posts (flow-hide)
 • Suppress Structured Discussions topics and posts (flow-suppress)
 • Anashkaloni bllokimet globale (globalblock-exempt)
 • Çaktivizoni bllokimet globale në nivel lokal (globalblock-whitelist)
 • Use GWToolset (gwtoolset)
 • Blloko përdorues, duke fshehur nga publiku (hideuser)
 • Importo faqe nga wiki tjera (import)
 • Importo faqet nga një ngarkim skede (importupload)
 • Anashkalo bllokimet e IP-ve, auto-bllokimet dhe linjën e bllokimeve (ipblock-exempt)
 • Retrieve information about IP addresses attached to revisions or log entries (ipinfo)
 • Access a full view of the IP information attached to revisions or log entries (ipinfo-view-full)
 • View a log of who has accessed IP information (ipinfo-view-log)
 • Krijoni dhe ç'(aktivizoni) etiketa (managechangetags)
 • Shëno rikthimet si redaktime robotësh (markbotedits)
 • Send a message to multiple users at once (massmessage)
 • Bashko historinë e faqeve (mergehistory)
 • Lëviz faqet (move)
 • Lëviz faqet kategori (move-categorypages)
 • Lëviz burimin e faqes së përdoruesit (move-rootuserpages)
 • Lëviz faqet me nënfaqet e tyre (move-subpages)
 • Lëviz skedarët (movefile)
 • Move pages with stable versions (movestable)
 • Manage OAuth consumers (mwoauthmanageconsumer)
 • Suppress OAuth consumers (mwoauthsuppress)
 • View private OAuth data (mwoauthviewprivate)
 • View suppressed OAuth consumers (mwoauthviewsuppressed)
 • Register newsletters (newsletter-create)
 • Delete newsletters (newsletter-delete)
 • Add or remove publishers or subscribers from newsletters (newsletter-manage)
 • Restore a newsletter (newsletter-restore)
 • Mos u prek nga kufizimet e vlerësimit (noratelimit)
 • Mass delete pages (nuke)
 • Enable two-factor authentication (oathauth-enable)
 • Access to log of two-factor authentication changes (oathauth-view-log)
 • Refuzoni kontrollet për emra të rremë (override-antispoof)
 • Mark versions of pages for translation (pagetranslation)
 • Shëno redaktimin e tjerëve si të patrulluar (patrol)
 • Shiko shënimet patrulluese tek ndryshimet e fundit (patrolmarks)
 • Ndrysho nivelin mbrojtës dhe redakto faqet e mbrojtura (protect)
 • Të spastrojë fshehtinën e një faqeje (purge)
 • Riemëroni përdorueset (renameuser)
 • Ringarko skedën ekzistuese (reupload)
 • Ringarko skedën ekzistuese të ngarkuar vetë (reupload-own)
 • Mos pranoni skeda në media magazinën e përbashkët në nivel lokal (reupload-shared)
 • Mark revisions as being "checked" (review)
 • Rikthen shpejt redaktimet e pedaktuesit të fundit (rollback)
 • Set user's mentor (setmentor)
 • Kryen veprime CAPTCHA-triggering pa pasur nevojë të shkojë nëpërmjet CAPTCHA (skipcaptcha)
 • View the spam block list log (spamblacklistlog)
 • Configure how the stable version is selected and displayed (stablesettings)
 • Shiko hyrjet private (suppressionlog)
 • Mos krijo zhvendosje nga emri i vjetër kur lëvizë një faqe (suppressredirect)
 • Override the disallowed titles or usernames list (tboverride)
 • Override the disallowed usernames list (tboverride-account)
 • Edit protected templates (templateeditor)
 • View disallowed title list log (titleblacklistlog)
 • Anashkaloni bllokimet e nyjeve dalëse tor. (torunblocked)
 • View information about the current transcode activity (transcode-status)
 • Import offline translations (translate-import)
 • Manage message groups (translate-manage)
 • Review translations (translate-messagereview)
 • Zhblloko veten (unblockself)
 • Rikthe faqen (undelete)
 • Shiko listën e faqeve të pa vëzhguara (unwatchedpages)
 • Ngarko skedarë (upload)
 • Ngarko skedë nga ndonjë URL (upload_by_url)
 • Shiko versionet e fshehura nga të gjithë përdoruesit (viewsuppressed)
 • Përdorim i API-t për shkrimie (writeapi)
Sistemi administrativ
(management | list of members)
This group is active on all wikis.
 • Shiko log detajuar abuzimet (abusefilter-hidden-log)
 • Hide hyra në log abuzimin (abusefilter-hide-log)
 • Shiko log abuzimin (abusefilter-log)
 • Shiko log detajuar abuzimet (abusefilter-log-detail)
 • View log entries of abuse filters marked as private (abusefilter-log-private)
 • Krijoni ose ndryshoni filtra abuzimesh (abusefilter-modify)
 • Create or modify global abuse filters (abusefilter-modify-global)
 • abuzim filtra Modifiko me veprimet e kufizuar (abusefilter-modify-restricted)
 • Rikthehet të gjitha ndryshimet nga një abuzim të dhënë filtër (abusefilter-revert)
 • abuzim filtra Modifiko (abusefilter-view)
 • abuzim filtra Shiko shënuar si private (abusefilter-view-private)
 • Vendosni kufijtë më të lartë në pyetjet API (apihighlimits)
 • Të mos afektohesh nga limitimet e bazuara në IP (autoconfirmed)
 • A e vet redaktimet e shënuar automatikisht patrulluar (autopatrol)
 • Gris faqet me histori të gjata (bigdelete)
 • Blloko përdoruesit tjerë nga editimi (block)
 • Blloko përdoruesin që të mos dërgojë postë elektronike (blockemail)
 • Kërko faqe të grisura (browsearchive)
 • Forcibly create a local account for a global account (centralauth-createlocal)
 • Bllokoni ose zhbllokoni llogari globale (centralauth-lock)
 • Bashkoni llogarit (centralauth-merge)
 • Rename global accounts (centralauth-rename)
 • Shtypni llogarit globale (centralauth-suppress)
 • Anuloni bashkimin e llogarinë globale (centralauth-unmerge)
 • Gris faqet (delete)
 • Fshij etiketat nga databaza (deletechangetags)
 • Shiko shënimet e grisura të historikut, pa tekstet e tyre të shoqëruara (deletedhistory)
 • Shiko tekstin dhe ndryshimet e grisura ndërmjet versioneve të grisura (deletedtext)
 • Fshij dhe mos i fshij shënimet në regjistrat e veçantë (deletelogentry)
 • Grisi dhe riktheji revizionet specifike të faqeve (deleterevision)
 • Redakto faqet (edit)
 • Ndrysho parapamjen e përdoruesit (editinterface)
 • Redakto faqet e mbrojtura si "Lejohet vetëm për administratorët" (editprotected)
 • Edit sitewide CSS (editsitecss)
 • Edit sitewide JavaScript (editsitejs)
 • Edit sitewide JSON (editsitejson)
 • Redakto skedat CSS të përdoruesve tjerë (editusercss)
 • Redakto skedat JS të përdoruesve tjerë (edituserjs)
 • Redakto skedat JSON të përdoruesve tjerë (edituserjson)
 • Create Structured Discussions boards in any location (flow-create-board)
 • Delete Structured Discussions topics and posts (flow-delete)
 • Redaktoni anëtarësimin e grupet globale (globalgroupmembership)
 • Menaxhoni grupet globale (globalgrouppermissions)
 • Anashkalo bllokimet e IP-ve, auto-bllokimet dhe linjën e bllokimeve (ipblock-exempt)
 • Disable two-factor authentication for a user (oathauth-disable-for-user)
 • Enable two-factor authentication (oathauth-enable)
 • Verify whether a user has two-factor authentication enabled (oathauth-verify-user)
 • Access to log of two-factor authentication changes (oathauth-view-log)
 • Eksoprto faqet duke përfshirë e lidhura deri në një thellësi prej 5 (override-export-depth)
 • Riemëroni përdorueset (renameuser)
 • Kryen veprime CAPTCHA-triggering pa pasur nevojë të shkojë nëpërmjet CAPTCHA (skipcaptcha)
 • Mos krijo zhvendosje nga emri i vjetër kur lëvizë një faqe (suppressredirect)
 • Override the disallowed titles or usernames list (tboverride)
 • Override the disallowed usernames list (tboverride-account)
 • Edit protected templates (templateeditor)
 • Zhblloko veten (unblockself)
 • Rikthe faqen (undelete)
 • Ngarko skedë nga ndonjë URL (upload_by_url)
 • Redakto të gjitha të drejtat e përdoruesit (userrights)
 • Ndrysho të drejtat e përdoruesve në wiki të tjera (userrights-interwiki)
VRT permissions agents
(management | list of members)
This group is active on all wikis.
 • Enable two-factor authentication (oathauth-enable)
 • Lexo faqet (read)
WMF Ops Monitoring
(management | list of members)
This group is active on all wikis.
 • Trajtohu si një proces automatik (bot)
WMF researchers
(management | list of members)
This group is active on all wikis.
 • Shiko log abuzimin (abusefilter-log)
 • Shiko log detajuar abuzimet (abusefilter-log-detail)
 • View log entries of abuse filters marked as private (abusefilter-log-private)
 • abuzim filtra Modifiko (abusefilter-view)
 • abuzim filtra Shiko shënuar si private (abusefilter-view-private)
 • Vendosni kufijtë më të lartë në pyetjet API (apihighlimits)
 • Kërko faqe të grisura (browsearchive)
 • Shiko shënimet e grisura të historikut, pa tekstet e tyre të shoqëruara (deletedhistory)
 • Shiko tekstin dhe ndryshimet e grisura ndërmjet versioneve të grisura (deletedtext)
 • Enable two-factor authentication (oathauth-enable)
 • View the spam block list log (spamblacklistlog)
 • Shiko hyrjet private (suppressionlog)
 • Rikthe faqen (undelete)
 • Shiko versionet e fshehura nga të gjithë përdoruesit (viewsuppressed)