Të gjitha regjistrat

Jump to navigation Jump to search

Kjo faqe tregon të gjithë regjistrat e mundshëm të Wikiquote. Ju mund të kufizoni pamje sipas tipit të regjistrit, emrit të përdoruesit (shumë i ndjeshëm), dhe faqes në çështje (edhe rastet e ndjeshme)

Regjistrat
  • 10 shtator 2019 16:47 MediaWiki message delivery diskuto kontributecreated faqe Përdoruesi diskutim:RMaung (WMF) (Test Message!: seksion i ri) Etiketa: MassMessage delivery
  • 9 shtator 2019 17:52 Delivery of "Test Message!" to Përdoruesi diskutim:RMaung (WMF) was skipped because the user account does not exist
  • 16 janar 2019 15:47 Delivery of "No editing for 30 minutes 17 January" to Wikiquote:Kuvendi failed with an error code of readonly
  • 30 tetor 2018 12:06 Delivery of "The Community Wishlist Survey" to Wikiquote:Kuvendi failed with an error code of readonly
  • 4 tetor 2018 13:03 Delivery of "Reminder: No editing for up to an hour on 10 October" to Wikiquote:Kuvendi failed with an error code of readonly
  • 30 korrik 2018 14:08 Delivery of "New user group for editing sitewide CSS/JS" to Wikiquote:Kuvendi failed with an error code of readonly
  • 12 korrik 2018 09:45 Delivery of "Consultation on the creation of a separate user group for editing sitewide CSS/JS" to Wikiquote:Kuvendi failed with an error code of readonly
  • 12 nëntor 2017 01:34 Delivery of "Changes to the global ban policy" to Wikiquote:Kuvendi failed with an error code of readonly
  • 5 korrik 2016 16:25 Delivery of "Open call for Project Grants" to Wikiquote:Kuvendi failed with an error code of readonly