Mesazhet e sistemit

Jump to navigation Jump to search
Kjo është një listë e të gjitha faqeve në hapësirën MediaWiki: Ju lutemi vizitoni MediaWiki Localisation dhe translatewiki.net nëse dëshironi të kontribuoni në lokalizimin e përgjithshëm MediaWiki
Mesazhet e sistemit
Faqja e parëFaqja e mëparshmeFaqja tjetërFaqja e fundit
Emri Teksti i parazgjedhur
Teksti i tanishëshm
1movedto2 (diskuto) (Përkthe) moved [[$1]] to [[$2]]
1movedto2_redir (diskuto) (Përkthe) moved [[$1]] to [[$2]] over redirect
3d (diskuto) (Përkthe) 3d
3d-badge-text (diskuto) (Përkthe) 3D
3d-desc (diskuto) (Përkthe) Furnizon mbulim formatesh kartelash 3d
3d-nopatent (diskuto) (Përkthe) S’u përzgjodh gjë
3d-patent (diskuto) (Përkthe) Leje patentash:
3d-patents (diskuto) (Përkthe) -
3d-thumb-placeholder (diskuto) (Përkthe) Po ngarkohet miniaturë…
about (diskuto) (Përkthe) Për
aboutpage (diskuto) (Përkthe) Project:Rreth
aboutsite (diskuto) (Përkthe) Rreth {{SITENAME}}
abusefilter (diskuto) (Përkthe) Shpërdoro filtër menaxhmentin
abusefilter-accountreserved (diskuto) (Përkthe) Ky emër llogari është i rezervuar për përdorim nga ana e abuzimit filtri.
abusefilter-action-block (diskuto) (Përkthe) Blloko
abusefilter-action-blockautopromote (diskuto) (Përkthe) Blloko autopromovimin
abusefilter-action-degroup (diskuto) (Përkthe) Largo nga grupet
abusefilter-action-disallow (diskuto) (Përkthe) Refuzo
abusefilter-action-rangeblock (diskuto) (Përkthe) Varg-bllok
abusefilter-action-tag (diskuto) (Përkthe) Etiketo
abusefilter-action-throttle (diskuto) (Përkthe) Mbyll
abusefilter-action-warn (diskuto) (Përkthe) Paralajmëro
abusefilter-autopromote-blocked (diskuto) (Përkthe) Ky veprim është identifikuar automatikisht si i dëmshëm dhe është ndaluar. Përveç kësaj, si masë sigurie, disa privilegje të dhëna në mënyrë rutinore janë revokuar përkohësisht në llogarinë tuaj. Një përshkrim i shkurtër i rregullave të shpërdorimit që veprimet tuaja janë përputhur janë: $1
abusefilter-block-anon (diskuto) (Përkthe) Block anonymous users
abusefilter-block-talk (diskuto) (Përkthe) talk page blocked
abusefilter-block-user (diskuto) (Përkthe) block registered users
abusefilter-blockautopromotereason (diskuto) (Përkthe) Autopromotion automatically delayed by abuse filter. Rule description: $1
abusefilter-blocked-display (diskuto) (Përkthe) Ky veprim është identifikuar automatikisht si i dëmshëm, dhe ju keni qenë të penguar në ekzekutimin e tij. Në mënyrë për të mbrojtur {{SITENAME}} , emri i përdoruesit tuaj dhe të gjitha IP adresat e lidhura janë bllokuar nga redaktimi. Nëse kjo ka ndodhur në gabim, ju lutem kontaktoni administratorin. Një përshkrim i shkurtër i rregullave të shpërdorimit që veprimet tuaja janë përputhur janë: $1
abusefilter-blocker (diskuto) (Përkthe) Filtër redaktimesh
abusefilter-blockreason (diskuto) (Përkthe) të e bllokuara automatikisht nga abuzimi me filtër rregull:.! XAU prej Përshkrim përkojnë $1
abusefilter-changeslist-examine (diskuto) (Përkthe) ekzamino
abusefilter-degrouped (diskuto) (Përkthe) Ky veprim është identifikuar automatikisht si i dëmshëm. Si pasojë, ai ka qenë i ndaluar, dhe me që llogaria juaj është dyshuar për të qenë e kompromentuar, të gjitha të drejtat janë revokuar. Nëse besoni se kjo ka qenë një gabim, ju lutem kontaktoni një burokrat me shpjegimim e këtij veprimi, dhe të drejtat tuaja mund të rikthehen. Një përshkrim i shkurtër i rregullave të shpërdorimit që veprimet tuaja janë përputhur janë: $1
abusefilter-degroupreason (diskuto) (Përkthe) Të drejtat e hequra automatikisht nga filtër shpërdoruesi. Përshkrimi i rregullit: $1
abusefilter-deleted (diskuto) (Përkthe) E Fshirë
abusefilter-desc (diskuto) (Përkthe) Zbaton automatikisht deduktimin e redaktimeve
abusefilter-diff-backhistory (diskuto) (Përkthe) Back to filter history
abusefilter-diff-info (diskuto) (Përkthe) Informata bazë
abusefilter-diff-invalid (diskuto) (Përkthe) Unable to fetch the requested versions
abusefilter-diff-item (diskuto) (Përkthe) Artikulli
abusefilter-diff-next (diskuto) (Përkthe) Newer change
abusefilter-diff-pattern (diskuto) (Përkthe) Filter conditions
abusefilter-diff-prev (diskuto) (Përkthe) Older change
abusefilter-diff-title (diskuto) (Përkthe) Differences between versions
abusefilter-diff-version (diskuto) (Përkthe) Version from $1 {{GENDER:$3|by}} $2
abusefilter-disabled (diskuto) (Përkthe) I Çaktivizuar
abusefilter-disallowed (diskuto) (Përkthe) Ky veprim është identifikuar automatikisht si i dëmshëm, ndaj edhe s’u lejua. Nëse besoni se veprimi juaj qe konstruktiv, ju lutemi, bëjini të ditur një administratori se ç’po përpiqeshit të bënit. Një përshkrim i shkurtër i rregullit mbi abuzimin, të cilin shkeli përpunimi juaj, është: $1
<div style="background-color: #fafafd; border: 1px solid #ccc; padding: 10px;"> <div style="text-align: center;">[[Skeda:Stop hand nuvola alternate.svg|px=30|link=]] '''Ky veprim është veprim i ndaluar.'''</div> Ky veprim konsiderohet veprim keqdashës dhe në rast përsëritjeje mund të sjellë bllokimin e llogarisë suaj. Veprimet e ndaluara të identifikuara automatikisht: $1 ''Nëse mendoni se ka ndodhur një gabim dhe filtrimi automatik ka keqfunksionuar me redaktimin tuaj, ju lutemi, diskutoni te [[m:q:sq:Wikiquote:Vërejtje e Ankesa|Zyra e Ankesave]]. Sigurohuni të vendosni tekstin që përmbante redaktimi juaj apo veprimin që bëtë dhe mesazhin që morët.'' ''If you do not understand Albanian, please ask for assistance [[m:q:sq:Wikiquote:Ambasadat|here]].'' </div>
abusefilter-edit (diskuto) (Përkthe) Editing abuse filter
abusefilter-edit-action-block (diskuto) (Përkthe) Blloko përdoruesin dhe / ose IP adresën nga redaktimi
abusefilter-edit-action-blockautopromote (diskuto) (Përkthe) Anulo statusin e autoconfirmimit të përdoruesit
abusefilter-edit-action-blocktalk (diskuto) (Përkthe) Block the user and/or IP address from editing their own talk page
Faqja e parëFaqja e mëparshmeFaqja tjetërFaqja e fundit