Stampa:Artikujt e rinj

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

Artikujt e rinj

  • 3 gusht 2021 13:42Herodoti (hist | redakto) ‎[1.363 byte]Elio4789 (diskuto | kontribute) (Faqe e re: * Njerëzit u besojnë më shumë veshëve se syve * Është më e lehtë të mashtrosh një turmë njerëzish sesa vetëm një prej tyre * Kjo është dhimbja më e hidhur për një njeri,të ketë shumë,por asnjë fuqi * Aty ku nevojitet dhelpëria,nuk ka vend për forcën * Fati i njerëzve është një rrotë që nuk lë kurrë të njëjtit lart * Objektivat e mëdha zakonisht arrihen me rreziqe të mëdha * Në fillim nuk kuptohet cili do të jetë fundi *)
  • 3 gusht 2021 10:59Al Farabi (hist | redakto) ‎[189 byte]Elio4789 (diskuto | kontribute) (Faqe e re: * Nëse djali nuk do të dashurohej, vajza nuk është e denjë për dashuri * Një art, i cili ka për qëllim të arrijë bukurinë, quhet filozofi ose në kuptimin absolut quhet urtësi)
  • 3 gusht 2021 10:55Al Kindi (hist | redakto) ‎[811 byte]Elio4789 (diskuto | kontribute) (Faqe e re: * Nuk duhet të kesh frikë nga idetë e reja, pavarësisht nga burimi. Dhe ne kurrë nuk duhet të kemi frikë nga e vërteta, edhe kur ajo na dhemb. " "Ne nuk duhet të turpërohemi për të vlerësuar të vërtetën dhe për ta marrë atë nga kudo që vjen, edhe nëse vjen nga racat e largëta dhe kombet e ndryshme nga ne)

Nëse faqja është bosh do të thotë se nuk ka pasur artikuj të rinj për këtë muaj.