Artikull i mirë

Stampa:Artikull i mirë

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
StarIconSilver.png Ky artikull është një artikull i mirë. Artikulli ndjek me përpikëri udhëzimet për krijimin, referimin dhe kategorizimin e një artikulli dhe ka një shtjellim të kënaqshëm të temës.