Stampa:Medalje stampimi

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
Barnstar Barnstar Hires.png Medalje
Për punën e mirë që po bën në krijimin dhe mirëmbajtjen e stampave në Wikicitate. Vazhdo kështu!