Stampa:Projektet

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

Projektet

  1. KinoCitat - Projekt dedikuar krijimit dhe zgjerimit të artikujve në lidhje me kinematografinë.
  2. WikiPotter - Projekt dedikuar grumbullimit të citateve në lidhje me Harry Potter dhe Botën Magjike të Rowling.