Stampa:Tung

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
Wiki 2.png
Përshëndetje, Filan!
Anëtarët e Wikicitate të urojnë mirëseardhjen.

Filan, kjo është faqja juaj personale. Mirë do të ishte që faqja personale të plotësohej me disa informacione për veten dhe për qëllimin tënd në Wikicitate, nëse ke një të tillë. Kujdes! Ajo nuk është një faqe për të vendosur tekst enciklopedik apo një mënyrë për të shkruar artikuj.

Për tu futur më lehtë në rrjedhat e citateve dhe për të rritur frytin e punës tënde, të këshillojmë të shkosh te Portali i Komunitetit.

Mos harro që anëtarët e Wikicitate janë punëtorë vullnetarë dhe ndihmojnë me gjithë dëshirë kështu që, mos ngurro të shtrosh pyetje.

Puna e mbarë!

If you don't understand Albanian, please ask for assistance here.