Theodore Roosevelt

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
Tools-hammer.svg Ky artikull duhet të përmirësohet sipas standardeve të përshkruara te Ndihmë:Çfarë është një artikull?


Theodore Roosevolt (18581919)

  • Shqiptarët i dua se janë një racë e vjetër dhe trima.