Jump to content

Thjeshtësia

Nga Wikiquote
Ky artikull nuk përmban asnjë referim. Për pasojë, besueshmëria në të lë për të dëshiruar. Ndihmoni të shtojmë burime sipas udhëzimeve të përshkruara te Ndihmë:Referimi.


Thjeshtësia është vetia e atij që është i thjeshtë.

Thënie

[Redakto]

Proverba

[Redakto]
  • Kalliri me bukë, s'e ngren kryet përpjetë.
  • Mos u kapardis si gjeli në plehra.
  • Pula bën venë e kakaris sa zgjuan mëhallë, pela bën mushkën dhe nuk ndihet fare.
  • Ti mbaje veten ulët, pa të ngrenë të tjerët.

Referimet

[Redakto]

Shiko edhe

[Redakto]

Lidhje të jashtme

[Redakto]