True Detective

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
Tools-hammer.svg Ky artikull duhet të përmirësohet sipas standardeve të përshkruara te Ndihmë:Çfarë është një artikull?


True Detective është një serial antologjik amerikan i vitit 2014. Në sezonin I, personazhet kryesorë, dy detektivët, u portretizuan nga: Matthew McConaughey dhe Woody Harrelson.

Citate[redakto]

Detektiv Rust Cohle[redakto]

  • I think human consciousness is a tragic misstep in evolution.
(shqip: Mendoj që ndërgjegjja e njeriut është një gabim tragjik shumë i madh që ka ndodhur gjatë evolucionit)
  • It's Thursday and it's past noon. Thursday is one of my days off. On my days off I start drinking at noon. You don't get to interrupt that.
(shqip: Është e enjte dhe mbrëmje. E enjta është njëra nga ditët e mia të pushimit. Në ditët e mia të pushimit, filloj të pij në mbrëmje. Ju s'mund ta ndërpreni këtë.)

Dialogje[redakto]

- „Ti më the që të flas.“ (Det. Cohle)

- „Tash po të them që ta mbyllësh gojën.“ (Det. Martin Hart)