Tyler Durden

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

Tyler Durden është një personazh në romanin e filmin me të njëjtin titull Klubi i Ndeshjes (Fight Club).

Thënie[Redakto]

  • Dhe vetëm pasi i kemi humbur të gjitha jemi të lirë të bëjmë gjithçka.

Thënie për të[Redakto]

Thënie të atribuara gabimisht[Redakto]

Referime[Redakto]

Shiko edhe[Redakto]

Lidhje të jashtme[Redakto]