Warren Bennis

Nga Wikiquote
Ky artikull nuk përmban asnjë referim. Për pasojë, besueshmëria në të lë për të dëshiruar. Ndihmoni të shtojmë burime sipas udhëzimeve të përshkruara te Ndihmë:Referimi.


Warren Gamaliel Bennis (8 mars 1925 - 31 korrik 2014) ishte një studiues dhe autor amerikan, i konsideruar gjerësisht si një pionier i fushës bashkëkohore të studimeve të udhëheqjes.

Thënie[Redakto]

  • Menaxhim do të thotë t’i bësh gjërat saktë, udhëheqja është të bësh gjera të duhura. Menaxhimi është efikasiteti në ngjitjen e shkallëve të suksesit; udhëheqja përcakton nëse shkalla është e mbështetur pas murit të duhur.

Thënie për të[Redakto]

Thënie të atribuara gabimisht[Redakto]

Referime[Redakto]

Shiko edhe[Redakto]

Lidhje të jashtme[Redakto]