Wikiquote:Thënia e javës/2019/12

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
Njeriu në jetë ka nevoj për 1 filxhan shkencë, 1 shishe kujdes, dhe 1 oqean durim.
~ Ismail Kadare ~