Wikiquote:Thënia e javës/2019/43

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
Nuk kam nevojë për një mik që ndryshon kur unë ndryshoj, dhe pohon me kokë kur unë pohoj me kokë; hija ime e bën shumë më mirë këtë gjë.
~ Plutarku ~