Wikiquote:Thënia e javës/2019/48

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
Shumë duhet të punojmë ne shqiptarët, sot dhe për së shpejti; po më parë nga të gjitha, të shëndoshim dashurinë dhe vëllazërinë në mes tonë.
~ Faik Konica ~