Zogjtë

Nga Wikiquote
Ky artikull nuk përmban asnjë referim. Për pasojë, besueshmëria në të lë për të dëshiruar. Ndihmoni të shtojmë burime sipas udhëzimeve të përshkruara te Ndihmë:Referimi.


Zogjtë, të njohur edhe si dinosaurët avianë, janë një grup i vertebroreve endotermike, të karakterizuar nga puplat, nofullat me sqep pa dhëmbë, pjellja e vezëve me lëvozhgë të fortë, metabolizmi i shpejtë, zemrat me katër dhoma dhe skeletet e forta.

Thënie[Redakto]

Proverba[Redakto]

  • A bird in the hand is worth two in the bush.
Një zog në dorë vlen sa dy në gëmushë.
Diçka e sigurt vlen më shumë se sa diçka thjesht e mundshme.

Referimet[Redakto]

Shiko edhe[Redakto]

Lidhje të jashtme[Redakto]