Jump to content

Agim Çeku

Nga Wikiquote
Ky artikull nuk përmban asnjë referim. Për pasojë, besueshmëria në të lë për të dëshiruar. Ndihmoni të shtojmë burime sipas udhëzimeve të përshkruara te Ndihmë:Referimi.


Agim Çeku (29 tetor 1960 - ) është drejtues i UÇK-së dhe ish-kryeministër i Kosovës.

Thënie[Redakto]

  • Shkronjat
"E pra, ti e di se sa e rëndësishme është që të përdoret mirë germa "b", pasi për një "b" që dikush s'e vë, fjala "bujk" bëhet "ujk". E po ashtu, edhe për një "m", që dikush e harron, fjala "mik" behet "ik". (thuhet të ketë thënë në një takim me fëmijë)

Thënie për të[Redakto]

Thënie të atribuara gabimisht[Redakto]

Referimet[Redakto]

Shiko edhe[Redakto]

Lidhje të jashtme[Redakto]

:Wikipedia
Wikipedia ka një artikull në lidhje me: