Kosova

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
Tools-hammer.svg Ky artikull duhet të përmirësohet sipas standardeve të përshkruara te Ndihmë:Çfarë është një artikull?


Flamuri i Kosovës

Kosova ose Republika e Kosovës është shteti më i ri në ballkan dhe në botë, ajo e shpalli pavarsinë nga w:Serbia17 Shkurt 2008

Citime mbi Kosovën[redakto]

George W. Bush[redakto]

  • Fitorja do të thotë strategji rrugëdaljeje, dhe është e rëndësishme për Presidentin të na tregoj se cila është strategjia e rrugëdaljes.
  • Do ta përshkruaja qëllimin e misionit si kthimi i Kosovës tek Kosovarët që ata të mund të kthehen në shtëpi dhe në të njëjtën kohë t'i tregoj Z. Miloseviq që NATO nuk do ta toleroj gjenocidin.

Citime nga Kosova[redakto]

  • Ai që s'tutet me fjalë, s'tutet as me pushkë.
  • Kur i morën armët Lekë Dukagjinit, tha: "Ma mirë me thon qe Leka, se qe vorri i Lekës".