George W. Bush

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
George-W-Bush.jpeg

George W. Bush (6 korrik 1946 - ) është politikan amerikan dhe shërbeu si presidenti i 43-të i Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Thënie[redakto]

  • Fitore do të thotë strategji rrugëdaljeje, dhe është e rëndësishme për Presidentin të tregojë se cila është strategjia e rrugëdaljes.
Më 9 prill 1999
  • Do ta përshkruaja qëllimin e misionit si kthimi i Kosovës tek Kosovarët, që ata të mund të kthehen në shtëpi dhe në të njëjtën kohë t'i tregoj Z. Miloseviç që NATO nuk do ta tolerojë gjenocidin.
Më 9 prill 1999

Thënie për të[redakto]

Thënie të atribuara gabimisht[redakto]

Referimet[redakto]

Shiko edhe[redakto]

Lidhje të jashtme[redakto]

:Wikipedia
Wikipedia ka një artikull në lidhje me:


Commons
Wikimedia Commons ka materiale multimediale në lidhje me: