Aleksandër Stavre Drenova

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
Asdrenismall.jpg

Aleksandër Stavre Drenova (ASDRENI) (11 prill 1872 - 1947) ka qenë një poet, publicist e patriot shqiptar. Poezia e tij "Himni i Flamurit" është përzgjedhur si himni kombëtar i Shqipërisë.

Thënie[redakto]

  • Njeriu me vedi bishë mbet e s'ndrohet, në dëm të tjetrit rron dhe gëzohet.

Thënie për të[redakto]

Thënie të atribuara gabimisht[redakto]

Referenca[redakto]

Shiko edhe[redakto]

Lidhje të jashtme[redakto]

:Wikipedia
Wikipedia ka një artikull në lidhje me: