Aleks Stavre Drenova

Nga Wikiquote
(Përcjellë nga Aleksander Stavre Drenova)
Jump to navigation Jump to search

ASDRENI (1872-1947) Poet shqiptarë.

Citate[redakto]

  • Njeriu me vedi bishë mbet e s'ndrohet, në dëm të tjetrit rron dhe gëzohet.