Alfonso Signorini

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
Alfonso Signorini-Positano.JPG

Alfonso Signorini (1964 - ) është gazetar, personazh televiziv, shkrimtar, moderator radioje dhe televizioni.

Thënie[redakto]

  • Ndonjëherë dyshoj se banorët e këtij planeti e sajojnë enkas një luftë në kaq kohë. Dhe a e di pse? Ngaqë s'njohin ndonjë mënyrë më të mirë për t'u ndjerë vërtetë burra!
Chanel, Një jetë si në përralla

Thënie për të[redakto]

Thënie të atribuara gabimisht[redakto]

Referencat[redakto]

Shiko edhe[redakto]

Lidhje të jashtme[redakto]