Charlie Chaplin

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

Sir Charles Spencer Chaplin shpesh i njohur me emrin e tij artistik Charlie Chaplin ishte një komedian dhe regjisor anglez.


Citate[redakto]

  • Luftërat, konfliktet, është e gjitha biznes. "Një vrasje e krijon një të keq por milliona heronj".
  • Një ditë pa të qeshura, është ditë e çuar dëm.

Burimi: Thënie nga Charlie Chaplin