Denis Waitley

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

Denis E. Waitley (1933 - ) është folës-motivues amerikan, shkrimtar dhe konsultant.

Thënie[redakto]

  • E ardhmja u takon atyre që mësojnë atë që duhet mësuar për të bërë atë që duhet bërë.

Thënie për të[redakto]

Thënie të atribuara gabimisht[redakto]

Referencat[redakto]

Shiko edhe[redakto]

Lidhje të jashtme[redakto]