Folësi: Legjenda e Ron Burgundid

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
Question book-new.svg Ky artikull nuk përmban asnjë referim. Për pasojë, besueshmëria në të lë për të dëshiruar. Ndihmoni të shtojmë burime sipas udhëzimeve të përshkruara te Ndihmë:Referimi.


Anchorman-logo.svg

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy është film i vitit 2004 që flet për Ronald Joseph Aaron "Ron" Burgundy, moderatori më i vlerësuar i lajmeve në radio-televizionin e viteve "70-ta, dominuar nga meshkujt dhe se si jeta e tij ndryshon kur një punëtore ambicioze mbërrin në zyrën e tij. Filmi ka regjisor Adam McKay dhe skenarist Will Ferrell, Adam McKay.

Ata t'i sjellin lajmet, kështu që ti s'ke nevojë të shkosh e t'i marrësh.

Ron Burgundi[Redakto]

  • [qenit] Je shumë i mençur. Ti je sikur Buda në miniaturë, i mbuluar me qime.
  • Qefull e këndëshme e Linkolnit.

Dialogët[Redakto]

Veronica Corningstone: Më ço tek Qyteti i Kënaqësisë.
Ron Burgundy: Oh, atje jemi duke shkuar.
Ron Burgundy: Djema a doni me të vërtet të e dini çka është dashuria?
Brick Tamland: Më shumë se çdo gjë në botë, Ron.
Ron Burgundy: Hej Garth. Si ishe shkurorëzimi?
Garth Holliday: Oh, jo aq mirë... Sigurisht nuk do t'i shoh më fëmijët e mi përsëri...
Ron Burgundy: FAN-tastik.

Slloganet[Redakto]

  • Ata t'i sjellin lajmet, kështu që ti s'ke nevojë të shkosh e t'i marrësh.
  • Nëse Ron Burgundy e ka thënë, atëherë është e vërtetë!
  • Lajmet e tij janë më të mëdha se të tuat.

Thënie për të[Redakto]

Thënie të atribuara gabimisht[Redakto]

Referimet[Redakto]

Shiko edhe[Redakto]

Lidhje të jashtme[Redakto]