Jump to content

Gënjeshtra

Nga Wikiquote

Gënjeshtra është një pohim që besohet të jetë i rremë, zakonisht i përdorur me qëllim për të mashtruar dikë.

Thënie

[Redakto]
  • Një e vërtetë gjysmake shpesh është një gënjeshtër e madhe.
Benjamin Franklin
  • Bëje gënjeshtrën të madhe, bëje të thjeshtë, vazhdo ta përsëritësh, dhe eventualisht ata do ta besojnë atë.
Adolf Hitler
  • Besimi i të çiltërit është arma më e fuqishme e mashtruesit.
Stephen King

Proverba

[Redakto]
  • Gënjeshtra i ka këmbët e shkurtra
Gënjeshtrat zbulohen shpejt.

Referime

[Redakto]

Shiko edhe

[Redakto]

Lidhje të jashtme

[Redakto]
:Wikipedia
Wikipedia ka një artikull në lidhje me: