Jan van de Snepscheut

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

Jan van de Snepscheut (12 shtator 1953 - 23 shkurt 1994) ishte një edukator dhe shkencëtar kompjuterik.

Thënie[redakto]

  • Në teori, s´ka dallime midis shkencës dhe praktikës. Por në praktikë ka.

Thënie për të[redakto]

Thënie të atribuara gabimisht[redakto]

Referenca[redakto]

Shiko edhe[redakto]

Lidhje të jashtme[redakto]