Teoria

Nga Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

Teoria është një ide që dikush e ka krijuar të sqarojë diçka (fakt apo dukuri). Nganjëherë mund të jetë e vështirë të kuptohet pse diçka ndodh, ose si diçka ekziston, kështu që një teori ndihmon të shpjegojë këto gjëra (pyetje).

Thënie[Redakto]

  • Në teori, s´ka dallime midis shkencës dhe praktikës. Por, në praktikë, ka.
Jan van de Snepscheut

Proverba[Redakto]

Referimet[Redakto]

Shiko edhe[Redakto]

Lidhje të jashtme[Redakto]

:Wikipedia
Wikipedia ka një artikull në lidhje me: