Jump to content

Jiri Marek

Nga Wikiquote

Jiri Marek (30 maj 1914 - 10 dhjetor 1994) ishte një shkrimtar, gazetar dhe skenarist çek.

Thënie

[Redakto]
  • ...Në luftëra ka gjithnjë e më pak luftëtarë, por viktimat janë të shumta dhe vuajtjet janë të panumërta dhe të pafunda.[1]

Thënie për të

[Redakto]

Thënie të atribuara gabimisht

[Redakto]

Referime

[Redakto]
  1. ^ Jiri Marek, Eine Mutter spricht (shqip: Një nënë flet), botuar në tekstin "Europa heute, Prosa und Poeseie seit 1945, Kindler Verlag, faqe.767.

Shiko edhe

[Redakto]

Lidhje të jashtme

[Redakto]