Faqja kryesore

Nga Wikiquote
(Përcjellë nga Main Page)
Jump to navigation Jump to search
Mirësevini në Wikicitate,
përmbledhja e lirë e citateve të cilën edhe ju mund ta redaktoni.
201 artikuj në shqip
E enjte, 17 tetor, 2019, 14:48

Wikicitate është një përmbledhje e lirë në rrjet dedikuar citateve të referencuara nga njerëz dhe vepra artistike të shquara nga të gjitha gjuhët e botës. Përpara se të nisni të redaktoni, vizitoni Portalin e Komunitetit për të mësuar si mund të kontribuoni në Wikicitate si dhe lajmet më të fundit në lidhje me projektin. Pasi të keni bërë disa prova te livadhi, kyçuni dhe mund të filloni menjëherë të redaktoni pothuajse çdo faqe.
Thënia e javës
Jo vetëm djemtë, por edhe çupat lipset të marrin një stërvitje të plotë, mendore, fizike e morale.

Lajmet

  • Tungjatjeta o mik! - Mirëpritja e përdoruesve të rinj tashmë është automatizuar falë zgjatimit NewUserMessage. Shikoni më shumë në Kuvendi#Zgjatim i ri në komunitet.
  • Dashuri për të tërë, pa përjashtim. - Zgjatimi WikiDashuri është tashmë plotësisht funksional me mbi 70 stampa vlerësuese e me një ndërfaqe tërësisht shqip. Përdoreni në çdo faqe përdoruesi duke shtypur mbi zemrën e vogël, të kuqe.
  • Në një arë o në një lëndinë... - Wikicitate ka tashmë zgjatimin SandboxLink të aktivizuar dhe plotësisht të përshtatur. Shikoni në krye të faqes, pranë emrit tuaj të përdoruesit. Livadhisje të mbarë!
  • Hë mo, numëroji! Janë 200 apo s'janë 200? - Wikicitate ka tashmë mbi 200 artikuj. Faleminderit të gjithëve!
  • Hero i punës vullnetare! - Wikicitate plotëson sistemin e medaljeve me 77 stampa vlerësuese e 1 faqe përmbledhëse. Shiko Wikiquote:Medaljet.
  • Vegla për të tërë! - Wikicitate ka tashmë vegla të reja. Shikoni Parapëlqimet në krye të faqes.
  • Kryetar e shkuar kryetarit! - Klein Muçi ripërtërin mandatin si administrator.
  • Objektivisht mirë. - Ayn Rand shpallet si artikull i mirë.
  • Ooh, sa miirë! - Faik Konica shpallet si artikull i mirë.
  • 100% mall shqiptar! - Hapet votim për importimin e faqeve nga "Wikipedia" shqip. Voto te Wikiquote:Kuvendi#Mundësi importimi nga SqWiki.

Faqet në rrjet

Foreign language support

Nuvola apps edu languages.svg
If you have any problem and don't understand Albanian, please ask for assistance here.

Artikujt e rinj

Kjo faqe është bosh.

Nëse faqja është bosh do të thotë se nuk ka pasur artikuj të rinj për këtë muaj.

Këshilla

Wikimedia-logo.svg
Wiktionary-logo-en.png Wiki-Fjalori
Fjalori i Lirë
Wikibooks-logo.png Wiki-Librat
Libra dhe tekste didaktike
Wikipedia-logo.png Wikipedia
Enciklopedia e lirë
Wikisource-logo.png Wiki-Burimet
Libraria e lirë
Wikispecies-logo.png Wiki-Speciet
Lista e gjallesave
Wikinews-logo-en.png Wiki-Lajmet
Lajmet e lira
Wikimedia Community Logo.svg Meta-Wiki
Koordinimi i të gjitha projekteve
Commons-logo.svg Commons
Depoja e përbashkët e materialeve multimediale
Wikiversity-logo-en.svg Wikiversiteti
Qendra e mësimit pa kufi
Wikidata-logo.svg Wikidata
Baza e lirë e të dhënave
Wikivoyage-Logo-v3-icon.svg Wiki-Udhëtime
Guida turistike e hapur